Skip to main content

ONS TEAM

Dokters

Dr Jan Verstraelen

Huisarts

Dokter Jan studeerde af als huisarts in 1983 na een zevenjarige opleiding aan de KU Leuven. Je kon hem tijdens zijn studiedagen ook wel eens vinden in ‘de Cambridge’ aan de Parktstraat in Leuven. Sinds zijn afstuderen in 1983 werkt dr Jan voltijds in de huisartsenpraktijk Verstraelen. Zijn expertisedomein omvat de algemene huisartsengeneeskunde, waarbij het hele spectrum vanaf de geboorte tot en met de laatste levensdagen overspannen wordt. Dr Jan staat gekend om zijn bereikbaarheid en staat steeds klaar voor raad en daad zo nodig.

Dr Tim Verstraelen

Huisarts
Dokter Tim vatte zijn studie geneeskunde aan in 2009 aan de KU Leuven. Hij vervolledigde deze studie in 2016 waarna hij twee jaar actief was in een huisartsenpraktijk te Gent als Huisarts in opleiding (HAIO). Vanaf oktober 2018 is hij voltijds aan het werk in Glabbeek om samen met vader Jan de praktijk te versterken. Zijn expertisedomein omvat de algemene huisartsengeneeskunde met een speciale interesse in pediatrie, orthopedie, maag- en darmziekten, infectieziekten en kleine heelkundige ingrepen. Tijdens zijn studie heeft hij het geluk gehad enkele buitenlandse werkervaringen te mogen doen en die interesse in reizen is sindsdien steeds aanwezig gebleven. Zo heeft hij een extra cursus reis- en expeditiegeneeskunde gevolgd en is daarom de goed geplaatst om medisch reisadvies te geven.

Lynn

Secretariaatsmedewerker

Lynn is geboren en getogen in Glabbeek. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een kinderopvang begon het te kriebelen om het over een andere boeg te gooien. Reeds lang groeide haar interesse in het medische en daarom koos ze in 2019 voor een opleiding medisch secretariaat, waarbij het helpen van mensen en het brede sociale contact enkele van de voornaamste redenen waren om deze richting in te slaan. Sinds april 2021 vormt zij een vast onderdeel van de praktijk en vanaf december 2022 heeft zij hier een voltijdse functie als secretariaatsmedewerker opgenomen. Bij Lynn kan je steeds telefonisch terecht voor administratieve vragen, het maken van afspraken en hulp bij het verkrijgen van voorschriften en/of attesten. Zij is het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en staat in rechtstreeks contact met de artsen indien dit nodig is.

Ze is elke weekdag aanwezig tussen 8u30 en 17u00.